ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Αθήνα, 26.9.2017
Σχολές Γονέων
Ο Σ.Υ.Α.Ε.  παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 15η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Αθήνα, 23.9.2016

Σχολές Γονέων

Ο Σ.Υ.Α.Ε.  παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 14η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολές Γονέων: Μια σταθερή αξία

Σχολές Γονέων: Μια σταθερή αξία

Οι σχολές γονέων θεωρούνται πλέον θεσμός για το Σύλλογο Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος αφού λειτουργούν σταθερά από το 2004. Πάνω από 400 γονείς με παιδιά κάθε ηλικίας μέχρι σήμερα, συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα των σχολών γονέων, προσφορά του συλλόγου στα μέλη του.

sxoles2

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολές Γονέων

Σχολές Γονέων

 

Ο Σ.Υ.Α.Ε. παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 12η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

Όλοι οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι που είναι ή πρόκειτaι στο άμεσο μέλλον να γίνουν γονείς, γυναίκες και άντρες μπορούν να βρουν στις Σχολές Γονέων την υποστήριξη που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον πιο δύσκολο ρόλο που καλούνται να παίξουν: του γονέα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολές Γονέων

Σχολές Γονέων

 

Ο Σ.Υ.Α.Ε. παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν 

από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 11η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να  παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες της Σχολής Γονέων.

Όλοι οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι ανεξαρτήτως εάν είναι ήδη γονείς ή πρόκειται να γίνουν, θα βρουν στη ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ τα εφόδια που χρειάζονται για να επιτύχουν στον πιο δύσκολο ρόλο που έχουν αυτό του : Γονέα .

Ελάτε να συζητήσουμε να βοηθήσουμε, να αναθρέψουμε τα παιδιά μας, ώστε να γίνουν συνεργάσιμα, δημιουργικά και χαρούμενα.

Πως γίνεται αυτό;

Με ομάδες οι οποίες εργάζονται δύο φορές τον μήνα για μιάμιση ώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 210 3647284 όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η εταιρία, η ηλικία του παιδιού, η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

 Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 30/09/14. 

 

Προσοχή: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Με τιμή,

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

 

    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Σπύρος Κολαΐτης                                                          Τέλης Χρηστίδης

Διαβάστε περισσότερα...