22 Φεβ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ EUROLIFE

Αθήνα, 21/02/2018

Ανακοίνωση – Πρόσκληση Για Αιμοδοσία

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα Αίματος, που με τη δική σας συμμετοχή δημιουργήθηκε, έχει καταφέρει στα τρία χρόνια λειτουργίας της, να βοηθήσει ήδη πολλούς συναδέλφους που είχαν ανάγκη, παρέχοντάς τους 167 φιάλες αίματος (από τις 193 φιάλες που είχαμε συγκεντρώσει).

Ο Σ.Υ.Α.Ε. αποφάσισε, για να συνεχιστεί αυτή η προσφορά ΖΩΗΣ προς τους συναδέλφους μας, να διενεργήσει αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και με την αρωγή της ασφαλιστικής εταιρείας         «EUROLIFE ERB» που μας παρέχει τον χώρο, στα κεντρικά της γραφεία, για την πραγματοποίηση της αιμοληψίας.

Διαβάστε περισσότερα...
15 Φεβ

ΟΑΣΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΣΕ ΟΑΣΕ-ΣΕΜΑ

Αθήνα, 15.2.2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την κλαδική ΣΣΕ που αφορά τους εργαζόμενους στους Μεσίτες ασφαλίσεων .

Οι όροι αμοιβής και εργασίας τους διαμορφώθηκαν μέχρι το 2013 με βάση την ισχύουσα τότε κλαδική ΣΣΕ της ΟΑΣΕ με τον ΣΕΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
08 Φεβ

ΟΑΣΕ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Αθήνα, 08 Φεβρουαρίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ΟΑΣΕ μαζί με τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής έχουν καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την απόφαση της Διοίκησης της ΕΤΕ που είχαν σαν σκοπό το ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής, μιας υγιούς και ιδιαίτερα κερδοφόρας ασφαλιστικής επιχείρησης που πρωτοστατεί στην ασφαλιστική αγορά εδώ και 125 χρόνια. Η πώληση δε έγινε σε ένα κερδοσκοπικό Fund που όπως δείχνουν οι πρόσφατες εξελίξεις φείδεται αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.

Το εν λόγω Fund με την επωνυμία EXIN GROUP, είχε καταθέσει στις 29/6/17 πρόταση 718,3 εκατ. Ευρω για την αγορά του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, πρόταση που έγινε δεκτή από την διοίκηση της ΕΤΕ μετά και την ωμή παρέμβαση του αμερικανικού παράγοντα. Μάλιστα η απόφαση της ΕΤΕ έλαβε υπόψη της και την, όπως φαίνεται κατά παραγγελία,   εκτίμηση δύο «σοβαρών» διεθνών οίκων (Goldman Sachs και JP Morgan) για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα των αγοραστών.

Διαβάστε περισσότερα...
07 Φεβ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

 

Αθήνα, 06/2/2018

Δωρεάν Μουσική Βραδιά

Στην Διέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε., στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων που θέλει να παρέχει στα μέλη του αποφάσισε σε συνεργασία με τον πολυχώρο «Διέλευση»

(Λέσβου 15 & Πόρου , Κυψέλη τηλ. 210 8613739) να προσφέρει στα μέλη του ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την μουσική παράσταση με τον τραγουδοποιό Ηλία Λιούγκο (μαθητή, βοηθό και βασικό ερμηνευτή του Μάνου Χατζιδάκι) που θα παρουσιάσει τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Ποιος» καθώς και τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Ορφέα Περίδη κι άλλων σημαντικών συνθετών,

Διαβάστε περισσότερα...
07 Φεβ

Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ

Ο Φεβρουάριος στη Διέλευση

 

Η συνεργασία του πολυχώρου Διέλευσις με τον ΣΥΑΕ συνεχίζεται. Θυμίζουμε ότι ο πολυχώρος παρέχει στα μέλη του συλλόγου μας έκπτωση 10% στις τιμές του κυλικείου.

Για ομάδες άνω των 10 ατόμων παρέχεται έκπτωση 20% στις τιμές των εισιτηρίων. Τυχόν καλύτερες προσφορές σε επιμέρους εκδηλώσεις, ισχύουν και για τα μέλη του ΣΥΑΕ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 21:00

Ο Ηλίας Λιούγκος στη Διέλευση

Διαβάστε περισσότερα...
05 Φεβ

ΟΑΣΕ: ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ 2018

Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2018

Προς τους Συλλόγους – Μέλη της Ο.Α.Σ.Ε.

Θέμα: Ετήσια Κάρτα ΟΑΣΑ 2018  

ΠΡΟΣΟΧΗ: 1/3/2018 – 28/2/2019

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία από κοινού με την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), προκειμένου οι συνάδελφοι ασφαλιστικοί υπάλληλοι και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους να τύχουν της ειδικής έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με την αγορά Ετήσιας Κάρτας (Με ισχύ 1/3/2018 – 28/2/2019).

Διαβάστε περισσότερα...
05 Φεβ

ΟΑΣΕ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2018

Αθήνα, 05 Φεβρουαρίου 2018

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Η Ο.Α.Σ.Ε. σε συνεργασία με την Ο.Τ.Ο.Ε. ξεκινά και αυτή την χρονιά την περιπλάνηση σε μονοπάτια Πολιτισμού.

Υπενθυμίζεται, ότι για όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις απαιτείται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής τουλάχιστον ένα δεκαήμερο πριν το εκάστοτε ραντεβού.

Επίσης, υπενθυμίζουμε την ανάγκη έγκαιρης προσέλευσης στα ραντεβού, δηλ. 10 – 15 λεπτά νωρίτερα. Έτσι διευκολύνεται η έναρξη των ξεναγήσεων, όπως έχει συμφωνηθεί με τους υπεύθυνους των χώρων που επισκεπτόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα...
02 Φεβ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση για τις Κατασκηνώσεις

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά από την παρέμβαση των εκπροσώπων των εργαζομένων στην Διοίκηση του ΤΕΑΕΑΠΑΕ, η υπόσχεση – δέσμευση πραγματοποιήθηκε. Από το φετινό καλοκαίρι ο θεσμός των κατασκηνώσεων μέσω του Ταμείου μας επανέρχεται σε ισχύ.

Το Ταμείο προετοιμάζει τις διαδικασίες – που θα γίνονται, πλέον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του- προκειμένου να μην υπάρχουν ουρές και αναμονή όπως τα παλαιοτέρα χρόνια και να μπορέσουν να πάνε τα παιδιά μας κατασκήνωση αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα...