29 Νοε

ΟΑΣΕ - ΟΤΟΕ :ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2018-2019

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ΟΤΟΕ και η ΟΑΣΕ επανέρχονται με την έκδοση του φετινού καταλόγου των θεατρικών παραστάσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στον Χρηματοπιστωτικό και Ασφαλιστικό Τομέα να παρακολουθήσουν παραστάσεις της αρεσκείας τους (οι ίδιοι και οι οικογένειές τους) σε Θέατρα που περιλαμβάνει η λίστα για τη χειμερινή περίοδο (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΜΑΪΟΣ).

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2018-2019

Διαβάστε περισσότερα...
27 Νοε

ΟΑΣΕ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ TΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28.11.2018

Αθήνα 27/11/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός της κυβέρνησης διατηρεί τις πληγές που έχει αφήσει η οκτάχρονη οικονομική κρίση στην κοινωνία μας. Οι μνημονιακές υποχρεώσεις συνεχίζουν να δεσμεύουν την χώρα μας και να διευρύνουν τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες. Οι επιδοματικού τύπου εξαγγελίες και η ευφορία για το υπερπλεόνασμα, δεν μπορούν να γίνουν το αντίβαρο στην κοινωνική και οικονομική ανέχεια του ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα...
19 Νοε

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΑΑΑΕ

Αθήνα, 19/11/2018

Ανακοίνωση – Πρόσκληση Για Αιμοδοσία

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΥΑΕ θα πραγματοποιήσει αιμοληψία , σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», και με την αρωγή της εταιρείας «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» που μας παρέχει τον χώρο και

Διαβάστε περισσότερα...