28 Σεπ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αθήνα, 28.9.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά και την δεύτερη αναβολή της Γεν. Συνέλευσης λόγω έλλειψης απαρτίας, συγκαλεί και σας προσκαλεί στην τρίτη και τελευταία τα¬κτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 5 Οκτω¬βρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Βησσαρίω¬νος 9 - 4ος όροφος (αίθουσα ΟΤΟΕ) με θέματα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3. Ενημέρωση για το ΤΕΑΕΑΠΑΕ

Διαβάστε περισσότερα...
26 Σεπ

Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας

Αθήνα, 27.9.2017


Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας


Ο Σ.Υ.Α.Ε. βλέποντας τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση που είχαν τα εργαστήρια ενηλίκων που διοργάνωσε τα προηγούμενα 2 χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να συμμετέχουν δωρεάν σε Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας.
Η Φροντίδα του εσωτερικού μας κόσμου αποτελεί έναν πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Διαβάστε περισσότερα...
26 Σεπ

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Αθήνα, 26.9.2017
Σχολές Γονέων
Ο Σ.Υ.Α.Ε.  παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 15η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.
Διαβάστε περισσότερα...
07 Σεπ

ΟΑΣΕ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΑΕΑΠΑΕ - AFFIDEA

Αθήνα 7/9/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ

Συνάδελφοι/ σες,

Σας ενημερώνουμε πως κατόπιν πρωτοβουλίας των εκπροσώπων της ΟΑΣΕ, το Επικουρικό μας ταμείο ΤΕΑΕΑΠΑΕ  προχώρησε σε συνεργασία με τον γνωστό διεθνή όμιλο παροχής έξω-νοσοκομειακών και διαγνωστικών εξετάσεων AFFIDEA.

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης η ΟΑΣΕ σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας AFFIDEA, εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ταμείου μας, (ασφαλισμένους, προστατευόμενα μέλη, συνταξιούχους) πλήθος διαγνωστικών αλλά και εξειδικευμένων εξετάσεων σε ειδικές τιμές και εκπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...