27 Μαρ

ΟΑΣΕ - ΣΥΑΕ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2018

 

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

(ΠΙNΓΚ-ΠΟNΓΚ) 2018

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ο.Α.Σ.Ε. και ο Σ.Υ.Α.Ε. μέσα στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων συνεργασία με την διοργανώτρια Ο.Τ.Ο.Ε., προκηρύσσει :

Το Ατομικό Τουρνουά ΠΙNΓΚ-ΠΟNΓΚ 2018

Διαβάστε περισσότερα...
12 Μαρ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2018 - Β ΜΕΡΟΣ

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (Β΄ ΜΕΡΟΣ)

ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της ΟΑΣΕ σας ενημερώνουμε για το Β’ μέρος του προγράμματος των Πολιτιστικών Μονοπατιών της φετινής περιόδου.

Υπενθυμίζεται, ότι για όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις απαιτείται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής τουλάχιστον ένα πενθήμερο πριν το εκάστοτε ραντεβού.

Επίσης, υπενθυμίζουμε την ανάγκη έγκαιρης προσέλευσης στα ραντεβού, δηλ. 10 – 15 λεπτά νωρίτερα. Έτσι διευκολύνεται η έναρξη των ξεναγήσεων, όπως έχει συμφωνηθεί με τους υπεύθυνους των χώρων που επισκεπτόμαστε.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
01 Μαρ

ΟΑΣΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ 1.3.2017 ΕΩΣ 28.2.2018 ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2018

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση των καρτών του ΟΑΣΑ σχεδόν στο σύνολο τους συστήνουμε στα μέλη μας από ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018:

  • να επιχειρούν στα μηχανήματα ΑΜΕΚ (Αυτόματα Μηχανήματα Εκδόσεως Κομίστρου), βεβαιώνοντας αν έχει φορτωθεί η κάρτα τους, διαφορετικά
  • να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν (να φέρουν μαζί τους) τις χάρτινες κάρτες λήξης 28/2/18 και τις ηλεκτρονικές, μέχρι νέας ενημέρωσης από τον ΟΑΣΑ
Διαβάστε περισσότερα...