29 Νοε

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η  Ο.Α.Σ.Ε. και  ο Σ.Υ.Α.Ε. σε συνεργασία με την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεχίζουν τα «βήματά» τους, ανοίγοντας την πολιτιστική περίοδο του 2016-2017 με τη ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ τους διαδρομή.
Για όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις απαιτείται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν το κάθε ραντεβού.
Διαβάστε περισσότερα...
24 Νοε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 28/11/2016 ΣΤΗΝ EURΟLIFE

Αθήνα, 23/11/2016

Ανακοίνωση – Πρόσκληση  Για  Αιμοδοσία

                                Αγαπητοί συνάδελφοι,                 

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΥΑΕ θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αιμοδοσία που θα γίνει στο ισόγειο των νέων γραφείων  της  ασφαλιστικής εταιρίας «EUROLIFE ERB » .

Διαβάστε περισσότερα...
16 Νοε

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2016

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η Ο.Α.Σ.Ε. και ο Σ.Υ.Α.Ε. μέσα στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων θέλοντας να δώσει σε όλους του συναδέλφους ευκαιρίες για άθληση και διέξοδο από την καθημερινότητα, σε συνεργασία με την διοργανώτρια  Ο.Τ.Ο.Ε., συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των ομαδικών αθλημάτων:

Διαβάστε περισσότερα...
09 Νοε

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ( ΤΕΝΝΙΣ - ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ - ΣΚΑΚΙ )

Αθήνα, 08 Νοεμβρίου 2016

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ο.Α.Σ.Ε. και ο Σ.Υ.Α.Ε. μέσα στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων θέλοντας να δώσει σε όλους του συναδέλφους ευκαιρίες για άθληση και διέξοδο από την καθημερινότητα, σε συνεργασία με την διοργανώτρια  Ο.Τ.Ο.Ε., συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των ατομικών αθλημάτων:

 

Διαβάστε περισσότερα...